Lespakket Plus

Speciaal voor pientere peuters en kiene kleuters is het Mus & Fret lespakket ontwikkeld, wat de creativiteit helpt ontwikkelen en kinderen uitnodigt spelenderwijs zichzelf te ontdekken. Het lespakket onmisbaar in plusgroepen en een waardevol instrument voor het signaleren van jonge kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong.

 

width=680

 

Het Lespakket Plus bestaat Lespakket Basis,
aangevuld met de volgende onderdelen:

- 5 talentkaarten
- Meervoudige Intelligentie-kaart
- Tips & Hulpvragen, een compacte handleiding
- boekje met alle haakpatronen van de karaktertjes

 

De opzet van het lespakket helpt kinderen voorbereiden op de veranderende maatschappij waarin inventiviteit en het zelfoplossend vermogen belangrijke eigenschappen zijn. Met dit lespakket kunnen leerkrachtende overstap naar het nieuwe onderwijs maken.

Door een vroegtijdige signalering van hoogbegaafde leerlingen, kan deze groep gerichter worden onderwezen, wat problemen in hogere groepen kan voorkomen.

 

Het Mus & Fret lespakket zit boordevol kunstzinnige inspiratie, wetenschappelijk experiment en filosofie en is gebaseerd op de meervoudige intelligenties van Howard Gardner. Een inspirerend, verrijkend bronnenboek voor pientere peuters en kiene kleuters, dat schoolbreed kan worden ingezet.