Lespakket Basis

Speciaal voor pientere peuters en kiene kleuters is het Mus & Fret lespakket ontwikkeld, wat de creativiteit helpt ontwikkelen en kinderen uitnodigt spelenderwijs zichzelf te ontdekken. Het lespakket onmisbaar in plusgroepen en een waardevol instrument voor het signaleren van jonge kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong.

 

Mus

 

Het�Lespakket Basis bestaat uit:

- 14 themabladen vol kunstzinnige lessuggesties, wetenschappelijke
- signaleringsinstrument voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong
- (voor-)leesboekje
 muziek-cd met zowel gezongen als instrumentale liedjes uit het boekje

 

De opzet van het lespakket helpt kinderen voorbereiden op de veranderende maatschappij waarin inventiviteit en het zelfoplossend vermogen belangrijke eigenschappen zijn. Met dit lespakket kunnen leerkrachtende overstap naar het nieuwe onderwijs maken.

Door een vroegtijdige signalering van hoogbegaafde leerlingen, kan deze groep gerichter worden onderwezen, wat problemen in hogere groepen kan voorkomen.

 

Het Mus & Fret  lespakket zit boordevol kunstzinnige inspiratie, wetenschappelijk experiment en filosofie en is gebaseerd op de meervoudige intelligenties van Howard Gardner. Een inspirerend, verrijkend bronnenboek voor pientere peuters en kiene kleuters, dat schoolbreed kan worden ingezet.