Het gedachtegoed van Mus&Fret wordt in de toekomst opgenomen in het compleet vernieuwde en verder uitgebreide onderwijsprogramma TALENTKRACHT:

 

talentkracht 

__________________________________________________________________________________

Hét educatieve programma ter bevordering van sociaal-emotionele ontwikkeling en zelfontplooiing door middel van kunstzinnig werken, wetenschappelijk onderzoek en filosofie.
__________________________________________________________________________________

 

Het onderwijsprogramma bestaat uit een gloednieuw TALENTspel, een lesmap voor pientere peuters en kiene kleuters (gebaseerd op het voormalige Mus&Fret lespakket) en er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van lesmateriaal voor midden- en bovenbouw. Deze lesinfo zal op termijn worden ontwikkeld tot een zeer gebruikersvriendelijke docenten-app. Hiermee zullen - tijdens het kunstzinnige en wetenschappelijk werken - de diverse talenten kunnen worden gesignaleerd en op eenvoudige wijze geregistreerd.

 

Werken met TALENTKRACHT helpt kinderen hun talenten ontdekken. Ieders uniek-zijn wordt versterkt en gevierd. Nu kom je met kennis van school, wij van TALENTKRACHT zien graag dat je ook met ZELFkennis van school komt.
Je hoeft namelijk nog helemaal niet te weten wat je wilt worden, je hoeft alleen maar te weten wie je bent!

 

Het onderwijs is naar ons idee erg binnen de lijntjes. In principe niets mis mee. Maar als het onderwijs de lijntjes zet, leer je ze met behulp van TALENTKRACHT in te kleuren. Dit maakt je tot een compleet individu, die weet wat ze kan, wat ze nodig heeft en waar ze naartoe wil met haar kwaliteiten en haar talenten.

Onze droom is dan ook dat ieder mens, jong en oud, de beste versie van zichzelf mag zijn.